Cheesy Meatball

Cheesy Meatball

Ingrediënten:
- 600 gr gehakt
- 1 Ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 Eieren
- Champignons
- Peterselie
- Gehakt kruiden
- Paneermeel
- Chili poeder
- Kruiden naar smaak toevoegen
- Geraspte kaas
- Parmezaanse kaas
- Tomaten puree 500ml

Bereiding:
- Verwarm je oven voor op 220 graden.
- Maak je ui, champignons en knoflook fijn.
- Mix het gehakt met al je kruiden (gehakt kruiden, Kerrie Kruiden, Paprika kruiden, Chili poeder, Peper, Zout) in een schaal.
- Voeg hieraan ook de Paneermeel, de eieren, Geraspte kaas, Parmezaanse kaas, Gesnipperde ui, Champignons en knoflook toe.
- Maak nu kleine gehaktballetjes.
- Ondertussen maak je de saus op smaak met eventueel iets kruiden.
- Bak deze mooi bruin en laat deze even uitlekken.
- Pak vast een ovenschaal en doe onderin de schaal vast een beetje tomaten saus.
- Leg hier bovenop je gebraden gehaktballen.
- Hier overheen giet je de rest van je saus.
- Als laatste doe je hier nog wat Parmezaanse kaas en geraspte kaas overheen.
- Dek je ovenschaal af met aluminium folie.
- Zet deze in het midden van je over en laat deze voor 25 min in de oven staan op 220 graden.

Variatietip:
- Bak eventueel een stokbrood hierbij, zodat je met je brood kan dippen in de saus.
- Je kan hier ook rijst bij koken en apart serveren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.