Airfryer gerechten


Gehakt in bladerdeegballetjes

Ingrediënten:  - 500 gram gehakt naar keuze- 12 plakken Bladerdeeg- 1 zakje franse uiensoepmix- 1 EiBereiding:- Meng het gehakt, ei en de uiensoepmix in een kom.- Draai nu 24 balletjes van het gehaktmengsel.- Laat het bladerdeeg ontdooien en snij elk plakje doormidden.- Verpak elk balletje in een stukje bladerdeeg en leg ze in een met bakpapier beklede springvorm.- Verwarm de Airfryer voor op 200 graden en bestrijk het bladerdeeg met eigeel.- Verwarm het geheel 20 tot 25 minuten op 200 graden.- Eet smakelijk, echt een aanrader!

Lees meer »

Verse patat

Ingrediënten:-  800 gram aardappels, geschild-  Olie naar keuzeBereiding:1. Schil de aardappels en snijd er mooie frietjes van. Zet de gesneden aardappels een half uur in koud water. Dep daarna droog met een schone keukendoek.2. Doe de friet in een kom en schep er een lepel olie bij. Meng dit goed.3. Verwarm de Airfryer voor en leg de friet in de Airfryer. De baktijd voor de Airfryer Viva modellen is 30 minuten op 190 graden, in de Avance XL is de baktijd 25 minuten op 185 graden.

Lees meer »