Spek, ei cup cake
Spek, ei Cupcake.Voorbereidingstijd: 10 minuten.Bereidingstijd:20 Min voor een zachte dooier25 min voor een harde dooier.
Spek, ei Cupcake.Voorbereidingstijd: 10 minuten.Bereidingstijd:20 Min voor een zachte dooier25 min voor een harde dooier.
Klutsei voor 2 Personenvoorbereidingstijd 5 minutenbereidingstijd 10 a 15 minuten ligt aan kleurBenodigdheden:- 3 a 4 eieren- witte peper naar smaak toevoegen- oregano naar smaak toevoegen- zwarte peper ook naar smaak toevoegen- en geraspte oude kaas naar wensBereidingswijze:Doe 3 a 4 eieren in een maatbeker,Voeg daarbij toe naar smaak de witte en zwarte peper snufje zout eventueel en oregano.Kluts deze met een garde door.Verhit de pan met olie (flinke scheut) (zonnebloemolie)Giet als de pan verwarmt is de maatbeker leeg in de koekenpan.Strooi meteen je geraspte kaas erover na wensBak het ei gaar met geregeld draaien zodat de kaas knapperig word.Dit ei kan je zo eten los, maar is ook heerlijk om smorgens een goed gevulde maag te hebben met een heerlijk afbak broodje erbij en smullen maar!!eindeloze variatie mogelijkheden.