Appelflap met bladerdeeg
Appelflap met bladerdeegvoor 4 stuks
Appelflap met bladerdeegvoor 4 stuks
Chocoladecake met Maltezers.Dit heerlijke recept hebben wij van een andere site.Zelf hebben wij hier veranderingen op aangebracht.Ingrediënten: - 140 gram witte suiker - 200 gram melkchocolade - 100 gram witte chocolade - 2 eetlepels cacaopoeder - 2 eieren - 120 gram boter (bakken & braden) - 240 gram biscuits - 190 gram maltezersBereiding:- Smelt de melkchocolade in een kommetje dat in een schaal met warm/gekookt water staat. Roer dit af en toe om.- Smelt de boter in een pannetje op een laag vuur.- Klop de eieren, suiker en cacaopoeder tot een glad geheel met de mixer.- Voeg aan dit suikermengsel de gesmolten chocolade en gesmolten boter toe. Mix dit op hoge stand met de mixer door.- Maak van de witte chocolade kleine stukjes.- Maak van de biscuits kleine stukjes.- Meng de witte chocolade, 130 gram maltezers en de biscuits door het chocolademengsel heen.- Doe ik een ovenschaal een stuk bakpapier zodat de hele schaal bekleed is. Zodra dit gedaan is, giet je het chocolademengsel hierin.- Doe hier bovenop nog de laatste maltezers.- Zet het vervolgens een aantal uur in de koelkast.