Cake of Taart


Chocoladecake met Maltezers

Chocoladecake met Maltezers.Dit heerlijke recept hebben wij van een andere site.Zelf hebben wij hier veranderingen op aangebracht.Ingrediënten: -   140 gram witte suiker -   200 gram melkchocolade -   100 gram witte chocolade -   2 eetlepels cacaopoeder -   2 eieren -   120 gram boter (bakken & braden) -   240 gram biscuits -   190 gram maltezersBereiding:-    Smelt de melkchocolade in een kommetje dat in een schaal met warm/gekookt water staat. Roer dit af en toe om.-    Smelt de boter in een pannetje op een laag vuur.-    Klop de eieren, suiker en cacaopoeder tot een glad geheel met de mixer.-    Voeg aan dit suikermengsel de gesmolten chocolade en gesmolten boter toe. Mix dit op hoge stand met de mixer door.-    Maak van de witte chocolade kleine stukjes.-    Maak van de biscuits kleine stukjes.-    Meng de witte chocolade, 130 gram maltezers en de biscuits door het chocolademengsel heen.-    Doe ik een ovenschaal een stuk bakpapier zodat de hele schaal bekleed is. Zodra dit gedaan is, giet je het chocolademengsel hierin.-    Doe hier bovenop nog de laatste maltezers.-    Zet het vervolgens een aantal uur in de koelkast.

Lees meer »