Chocoladecake met Maltezers

Chocoladecake met Maltezers.

Dit heerlijke recept hebben wij van een andere site.
Zelf hebben wij hier veranderingen op aangebracht.

Ingrediënten:
 -   140 gram witte suiker
 -   200 gram melkchocolade
 -   100 gram witte chocolade
 -   2 eetlepels cacaopoeder
 -   2 eieren
 -   120 gram boter (bakken & braden)
 -   240 gram biscuits
 -   190 gram maltezers

Bereiding:
-    Smelt de melkchocolade in een kommetje dat in een schaal met warm/gekookt water staat. Roer dit af en toe om.
-    Smelt de boter in een pannetje op een laag vuur.
-    Klop de eieren, suiker en cacaopoeder tot een glad geheel met de mixer.
-    Voeg aan dit suikermengsel de gesmolten chocolade en gesmolten boter toe. Mix dit op hoge stand met de mixer door.
-    Maak van de witte chocolade kleine stukjes.
-    Maak van de biscuits kleine stukjes.
-    Meng de witte chocolade, 130 gram maltezers en de biscuits door het chocolademengsel heen.
-    Doe ik een ovenschaal een stuk bakpapier zodat de hele schaal bekleed is. Zodra dit gedaan is, giet je het chocolademengsel hierin.
-    Doe hier bovenop nog de laatste maltezers.
-    Zet het vervolgens een aantal uur in de koelkast.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.