Andijvie Schotel uit de Oven.
Voor 2 personen
Benodigdheden:
- Andijvie 400 gram
- Gehakt ongeveer 350gr.
- 1 ui.
- Peper en zout ( of kruiden naar keuze)
- Aardappelpuree
- Paneermeel.
Bereidingswijze:
- Oven voorverwarmen op 210 graden.
- Andijvie koken of roerbakken (vers )
- ui snipperen en bakken in de koekenpan.
- Gehakt toevoegen en kruiden toevoegen naar smaak.
- Ovenschaal vast invetten met boter of olie.
- Ondertussen vast je aardappelpuree klaarmaken.
- Als je gehakt klaar is deze in de ovenschaal doen en verdelen op de bodem.
- Andijvie afgieten en eroverheen leggen.
- Hier overheen doe je je aardappelpuree.
- Paneermeel eroverheen strooien.
- Zet de oven terig naar 200 Graden en zet de schaal er 30 min in.
Variatietip:
- Champignons mee bakken met de uitjes en gehakt.
- i.p.v. peper en zout kan je ook paprika/kerrie/gehakt kruiden gebruiken.
- Geraspte kaas over de paneermeel.
Andijvie Schotel
« Zuurkool Schotel Mini Spinazietaartjes met verrassing »
Reactie plaatsen
Reacties