Tornado Aardappel

Tornado Aardappel

 

Ingrediënten:

- Aardappelen

- Saté prikkers

- Boter (bakken en braden)

- Parmezaanse kaas

- Peper en zout

- Chili Kruiden

- Overige kruiden nog naar smaak

 

Bereiding:

- Verwarm je over voor op 160 graden.

- Schil de aardappels en leg deze in een bak met water. Hierdoor haal je het overbodige zetmeel eraf.

- Prik een saté prikker in het midden van je aardappel. 

- Maak nu van je aardappel een twister/spiraal met een mes en schuif ze iets uit elkaar.

- Smelt ondertussen je boter in een pannetje. 

- Maak een mengsel van je Parmezaanse kaas en je kruiden 

- Schep nu met een lepel je gesmolten boter over de aardappel. Doe dit boven de pan waardoor de overbodige boter weer het pannetje in valt. 

- Schep daarna met en lepel je mengsel van Parmezaanse kaas en kruiden over de gehele aardappel heen. Inclusief ertussen. 

- Let de Torpedo aardappelen gekruid in een ovenschaal.

- Laat dit voor ongeveer 25 tot 30 min in de oven staan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.