Tornado Aardappel
Ingrediënten:
- Aardappelen
- Saté prikkers
- Boter (bakken en braden)
- Parmezaanse kaas
- Peper en zout
- Chili Kruiden
- Overige kruiden nog naar smaak
Bereiding:
- Verwarm je over voor op 160 graden.
- Schil de aardappels en leg deze in een bak met water. Hierdoor haal je het overbodige zetmeel eraf.
- Prik een saté prikker in het midden van je aardappel.
- Maak nu van je aardappel een twister/spiraal met een mes en schuif ze iets uit elkaar.
- Smelt ondertussen je boter in een pannetje.
- Maak een mengsel van je Parmezaanse kaas en je kruiden
- Schep nu met een lepel je gesmolten boter over de aardappel. Doe dit boven de pan waardoor de overbodige boter weer het pannetje in valt.
- Schep daarna met en lepel je mengsel van Parmezaanse kaas en kruiden over de gehele aardappel heen. Inclusief ertussen.
- Let de Torpedo aardappelen gekruid in een ovenschaal.
- Laat dit voor ongeveer 25 tot 30 min in de oven staan.
Reactie plaatsen
Reacties