Benodigdheden Pizza Saus:
- 1 blikje met gepureerde tomatensap
- 1 blikje tomatenpuree
- beetje knoflook (na eigen smaak)
- Italiaanse tuinkruiden (na eigen smaak)
- Oregano (na eigen smaak)
- 2 eetlepels water
Bereidingswijze Saus:
- Pak een ondiepe kom waar je alleen de tomatenpuree in doet,
- voeg hier 2 eetlepels water aan toe, klop dit gedurende 1 minuut goed door elkaar doe de gepureerde tomatensap
- Voeg vervolgens uw kruiden naar smaak toe, en klop het geheel nogmaals goed door 2 minuten.
- Dit doe ik met een bewuste keuze je heb nog een hoop tomatensaus over, giet dit vervolgens door een trechtertje in ijsblokzakje als deze vol is (best een werkje ;) ) knoop deze dicht door er een boterhammen zakje omheen en vries deze in.
Ontdooi tip: haal 5 blokjes per pizza eruit de ochtend als je het in de avond wil eten roer even door voor gebruik
Reactie plaatsen
Reacties