Geroosterde Bloemkool met Kerrie en Kaas

Geroosterde Bloemkool met Kerrie en Kaas

Benodigdheden:

  • Bloemkool
  • Olijfolie (ongeveer 4 eetlepels)
  • Knoflook (2 teentjes)
  • Kerrie Kruiden
  • Citroensap 
  • Oregano
  • Geraspte kaas


Bereidingswijze:

- Verwarm de oven voor op 200 graden.

- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.

- Meng de olijfolie (ongeveer 4 eetlepels) samen met de kerrie kruiden, knoflook en oregano in een grote bak door elkaar. 

- Doe dit mengsel in een ovenschaal en bak ongeveer 20 min in de oven. 

- Haal de schaal uit de oven en strooi hier wat citroensap en kaas overheen. 

- Rooster dit nog eens ongeveer 20 min in de oven totdat de kaas goudbruin is.

 

Eet smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.