Stokbrood met pittig gehakt
- Voor 1 stokbrood/2 personen
- Tijd: 15 min. + 20 min. in de oven
Benodigdheden:
- 1 stokbrood
- 150 gram gehakt
- 1 ei
- 2 el paneermeel
- 2 el chilisaus
- 2 tenen knoflook
- halve rode peper
- 1 rode ui
- halve paprika
- 2 tl paprikapoeder
- handje geraspte kaas
- snufje zout en peper
Of zie het recept voor "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten".
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Je kan nu ook het recept "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten" gebruiken of onderstaande punten doorlopen.
- Snipper de ui en snijd de paprika, rode peper en knoflook in stukjes.
- Meng in een kom het gehakt met het ei.
- Voeg daarna het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar.
- Daarna kunnen de rest van de ingrediënten erbij en mix je alles door elkaar.
- Je kan ook het stokbrood vullen met het "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten".
- Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
- Vul het stokbrood met het rauwe gehaktmengsel.
- Leg de gevulde broden op een bakplaat met bakpapier.
- Eventueel kun je nog een klein beetje geraspte kaas eroverheen strooien.
- Bak het stokbrood gevuld met pittig gehakt ongeveer 20 minuten in de oven.
Variatietips:
- Saus naar keuze i.p.v. chilisaus.
Reactie plaatsen
Reacties