Pittige gehakt flapjes

Pittige Gehakt Flapjes.

Benodigdheden:
- 8 Plakjes bladerdeeg
- 2 Rode pepers
- 4 Grote champignons
- 1 Ui
- 1 Ei
- 300 gram Rundergehakt
- Kruiden ( Paprika, Kerrie, Chili, Gehakt, Piri Piri Saus)
- Zoet zure Chilisaus

Bereidingswijze:
- Oven voorverwarmen op 225 graden, zodra de flapjes erin zitten terug zetten naar 200 graden.
- Bladerdeeg op het aanrecht leggen om te ontdooien.
- Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
- Knoflook fijnmalen.
- Champignons in stukjes snijden.
- Ui snipperen.
- Verhit een koekenpan of wok met een beetje olie. Voeg hierbij de Pepers, knoflook, ui en champignons aan toe.
- Voeg hierbij het gehakt en rul deze.
- Voeg hierna de kruiden toe naar smaak. ( Paprika, Kerrie, Chili, Gehakt, Piri Piri Saus)
- Ei toevoegen aan het gehakt mengsel en doorroeren.
- Bladerdeeg Flapjes vullen met gehakt mengsel, tot een driehoek vouwen.
- Flapjes eventueel bestrijken met wat melk voor een goudbruine kleur.
- In het midden van de oven in ongeveer 20 tot 30 min gaarbakken. Let hierbij goed op de kleur.

Serveertip:
- Serveer in een schaaltje wat Zoet zure Chilisaus.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.