Stokbrood met pittig gehakt

Stokbrood met pittig gehakt

-  Voor 1 stokbrood/2 personen
-  Tijd: 15 min. + 20 min. in de oven

Benodigdheden:

  • 1 stokbrood
  • 150 gram gehakt
  • 1 ei
  • 2 el paneermeel
  • 2 el chilisaus
  • 2 tenen knoflook
  • halve rode peper
  • 1 rode ui
  • halve paprika
  • 2 tl paprikapoeder
  • handje geraspte kaas
  • snufje zout en peper

Of zie het recept voor "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten". 


Bereidingswijze:
-  Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Je kan nu ook het recept "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten" gebruiken of onderstaande punten doorlopen.

-  Snipper de ui en snijd de paprika, rode peper en knoflook in stukjes.  
-  Meng in een kom het gehakt met het ei.
-  Voeg daarna het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar.
-  Daarna kunnen de rest van de ingrediënten erbij en mix je alles door elkaar.
-  Je kan ook het stokbrood vullen met het "pittig gehakt" onder de "gehakt gerechten". 

- Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
-  Vul het stokbrood met het rauwe gehaktmengsel. 
-  Leg de gevulde broden op een bakplaat met bakpapier.
-  Eventueel kun je nog een klein beetje geraspte kaas eroverheen strooien.
- Bak het stokbrood gevuld met pittig gehakt ongeveer 20 minuten in de oven.

Variatietips:
-   Saus naar keuze i.p.v. chilisaus. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.