Hamburgers Maken.
2 personen.
Benodigdheden:
- Gehakt 500 gr.
- Bolletjes of afbakbroodjes.
- Augurk.
- Cheddar kaas.
- 2 uien
- Spek.
- Sla.
- 2 Eieren
- Tomaat
- Komkommer.
- Kruiden
Bereidingswijze:
- Snipper een ui fijn voor door het gehakt.
- Kruid het gehakt met kruiden die jij wil.
- Voeg hier een ei aan toe.
- Deel het gehakt door 4 zodat ieder 2 hamburgers heeft van ongeveer 125 gr.
- Snij de andere ui in reepjes en bak deze op of gebruik ze rauw.
- Bak je hamburger in een koekenpan of op een grilplaat.
- Rooster de bolletjes even in de broodrooster.
- Leg hierop naar wens Cheddar kaas, Komkommer, Tomaat, Sla etc.
- Doe je hamburger op je broodje.
- Voeg als laatste je gebakken of rauwe ui toe.
- Eventueel kan je een gebakken ei erop doen. ( Het lekkerste met een hele dooier)
- Gebruik indien nodig mayonaise of curry.
Hamburgers
« Gehaktballetjes met Saté saus Pittig gehakt »
Reactie plaatsen
Reacties